Celebra amb nosaltres el XX aniversari de la La BCN – Puigcerdà!

Ja s’apropa la sortida especial del dissabte 3 de juliol amb el repte de cobrir els 175kms que separen Sant Andreu del poliesportiu de Puigcerdà superant la Collada de Tosses amb els seus 1800 mts de desnivell.

Es tracta d’una jornada on reina la companyonia entre els participants i s’aprofita per comentar les aventures viscudes en la temporada abans de l’aturada estival. Durant el recorregut gaudirem d’avituallaments als punts de reagrupament situats a Aiguafreda, Ripoll i a la Collada (tram cronometrat) i esmorzar de plat al restuarant Cal Peyu de Les Masies de Voltregà. Un cop a Puigcerdà, disposarem de dutxes i piscina al poliesportiu del poble on també dinarem i es farà l’entrega de diplomes i sorteig de regals. Finalment, tornada a Barcelona en autocar.

Aquest any, en motiu del nostre XXX Aniversari, i XX de la BCN – Puigcerdà, recollint una suggerència de la darrera Assemblea, s’ha remasteritzat un dels mallots tradicionals del club posant-lo al dia amb teixits actuals. Seria una bona ocasió per lluir tots el participants el mallot commemoratiu creat per a l’ocasió.

L’activitat està dirigida principalment al socis i als seus acompanyants, però també es convida a participar a qualsevol no-soci interessat.

thumb_20090704_perfil 20110706_maillot_conmemorativo

Clickeu sobre Leer Más per veure com formalitzar la inscripció i els preus de l’activitat.

 

Tots els interessats han de comunicar per mail la seva inscripció al president (atigero@hotmail.com) amb data límit del 20 de juny. No es poden assumir més de 45/50 participants, pel que es donarà preferència als socis a mesura que comuniquin la inscripció.

Els preus són els següents:

  • 35€ els socis
  • 40€ els no-socis
  • 25€ els acompanyants.
  • 25€ qui desitgi el mallot commemoratiu (indiqueu talla)
  • Entrar a la piscina no està inclós en els preus anteriors i té un cost de 5,40€ .

Entrar a la piscina no està inclòs en els preus anteriors i té un cost addicional.

Tots els interessats han de comunicar per mail la seva inscripció al president o al secretari amb data límit del 30 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *