I MARXA CICLOTURISTA BOMBERS DE BARCELONA

FESTA DE LA BICI, BOMBERS BCN  4 de maig 2013

I MARXA CICLOTURISTA BOMBERS DE BARCELONA

MEMORIAL VALENTÍ CALVET

20130504 cartellAmics socis, os animem a participar a aquesta marxa, donada la seva finalitat sentimental, de manera CONJUNTA.

La sortida dels tres grups del proper dissabte dia 4, la podriam centrar en aquest event, que organitzen els amics bombers de BCN, en record al seu membre que ho fou en Valentí.

Es trata d’una prova en memòria del nostre soci, Valentí Calvet, que de manera precipitada als 52 anys, degut a una dura malaltia, es va deixar per sempre. L’entorn de la prova és de tots coneguda; Collserola. La sortida es fara al Velodrom d’Horta, a les 9:00h. del matí. Es faran uns 70 kms. per les carreteres que tan hem fet; Forat de Vent, Tibidabo, L’Arrabassada, Creu d’Olorde, etc. (un recorregut que el Grup B, anomena Tobogan).

El preu de 10€, ens dona dret al avituallament, entrepà i beguda al acabar, bossa de regal, samarreta, mitjons, etc. podreu trobar més informació a: http://www.acebombersbcn.cat  Podreu trobar també el formulari per fer l’inscripció. Els socis que no la poguesin fer, per favor trucar a: Andreu Tigero (tel. 629 553 639) o be Francesc Soms (tel. 635 067 863). 

A més a mes de fer un homenatge al que fora nostre Soci, pasarem un matí de ciclisme i germanor entre tots els socis de l’E.C. Sant Andreu.  Eixí que des de aqui US ANIMEM A PARTICIPAR en aquest memorial.

Naturalment els que no podeu venir per diverses raons, sempre podeu seguir el calendari normal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *