Dissabte 2/3, canvi de data sortida inici de temporada a Santa Eulàlia de Ronçana

NOTA PER A TOTS ELS SOCIS

Amic, debido a las previsiones desfavorables climatologicas, que se nos presentan este fin de semana y ademas el domingo tenemos nuestra emblematica prueba Social,  lo mas prudente es suspender nuestra primera salida y aplazarla para el proximo sabado 2-3-13, con el mismo programa: 

  1. 8,30h. Foto Oficial en Can Fabra, con nuestras mejores galas del Club
  2. 10,30h Almuerzo en Can Mestret.

 

El dia 23 de febrer s’inicia oficialment la temporada 2013 de sortides de club. Aquest any, es canvia el lloc d’esmorzar i anirem a Can Mestret, a Santa Eulàlia de Ronçana (www.canmestret.com). Tots els socis hi estem convidats!
Aquesta sortida, igual que la darrera del l’any, la realitzem conjuntament els tres grups A, B i C amb diferents rutes per arribar a l’esmorzar a les 10:30h.

El menú de l’esmorzar consta de 200grs de butifarra acompanyada de mongetes o patates fregides, all i oli, aigua, refresc o vi amb gasosa i café o tallat o infusió (valorat en 8€). Els suplements no inclosos en el menú van a càrrec de cada soci (xarrups o cigalons 2€).
Recordar que la convocatòria per a la sortida és a les 8:30h a Can Fabra, carrer Segre 24-32 on farem la foto de club. Si us plau, es prega puntualitat i que tothom vagi vestit amb la roba del nostre club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *