Actividades 2002

DUATLÓ DE BARCELONA (10/2/2002)Es va realitzar a la platja de la Marbella el Duatló de Barcelona, que constava de 5 km corrent, 20 en bicicleta i finalment 2,5 corrent. La participació, per ser a Barcelona i el primer de la temporada va ser molt pobre tant qualitativament com quantitativament, només 167 esportistes. Tot sigui dit que el de qualitativament es molt relatiu, considerant totes les "fieras" que corren per aquest mont de l'atló. Si que es pot dir, que, si algú es vol iniciar es l'ideal, doncs, el circuit es absolutament pla i el de ciclisme totalment tancat al tràfic. De l'Esport Ciclista Sant Andreu va participar en Lluís E. Florensa, acabant el 151 de la general i el 6e de la categoria, que era l'únic grup d'un cert volum quantitatiu vist els pocs atletes que son veterans II (majors de 50 anys) en el camp del duatló. El temps realitzat va ser d'1 h 14' 21".

DUATLÓ DE CASTELLFOLLIT DE LA ROCA (24/2/2002)
La distància real apropada va ésser de 7,5 km i 3,8 km , a peu i per camins de terra i amb una certa pendent, i entre mig 26,2 km en bicicleta, de Castellfollit a Besalú i tornar. Una cursa molt maca i molt interessant amb 159 participants. En Lluïs E. Florensa va quedar el 4art de la categoria i el 143 de 159 a la general, amb un temps total de 1hora 50' 14".

DUATLÓ DE TERRASSA
En un circuit de bicicleta, 20,6 km, tancat al tràfic però molt complicat, ple de corbes i de pujades i baixades, doncs es passava per una zona de fabriques, es va córrer un duatló molt interessant, amb un total de 178 atletes i organitzat pel Club de Natació Terrassa. Abans es va córrer a peu un total de 6 km i desprès 3 km, aquests sempre per un camí de terra. En Lluís E. Florensa, va aconseguir una copa, amb un segon lloc com a veterà II, amb un temps total de 1 h 25' 50", i el 159 de la general.

DUATLÓ DE BANYOLES (17/3/2002)
Banyoles es una de les poblacions de Catalunya, que, en relació a la nombre d'habitants que te, organitza mes proves esportives, amb un gran atractiu entre els practicants. Cal destacar la marxa a peu de 40 km, la travessa nedant del llac, amb un total de 2 km, la 1/2 marató del Pla de l'Estany, a principis de la tardor, el Triatló olímpic de Catalunya i aquest 17 de març un dur duatló, amb dues curses a peu, començant amb 10 km, per dins del poble i donant la volta al llac i un final de 5 km, amb una altre volteta al llac, i entre mig, un molt exigent circuit de bicicleta de 43 km, tot tenint en compte que es una prova de velocitat, amb constants pujades i baixades, doncs passa per Serinyà, Besalú, Crespià i Esponellà. Van participar un total de 147 esportistes. El guanyador, amb un temps de 1 h 59' 55" va ésser en Xavi Llobet, potser el millor triatleta català de l'actualitat, amb un crono de1 h 11' en la bicicleta. En Lluís E. Florensa va assolir un segon lloc, amb un temps de 2 hores i 46 minuts, darrera d'un corredor francès de Carcassone, no previst en els plans de control logístic de la carrera, i superant a varis dels primers classificats de les anteriors temporades en la categoria de veterans II dels darrers anys, tot desprès d'una molt igualada cursa, amb un temps inferior a 36" respecte el tercer i un minut i mig al quart. El temps de bicicleta va ésser d'1 h 33', que per ser qui es en va sortir molt satisfet.

PUJADA A COLL DE PAL (27/3/2002)
Con motivo de la llegada de la Setmana Catalana a Coll de Pal, los socios Jordi Fonollosa y Claudio Montefusco decidieron ascender este verdadero coloso pirenaico de más de 2.000 metros, a pesar de que la temporada no ha hecho mas que empezar. Los 20 kilómetros de ascensión desde Bagá se hicieron durísimos. La niebla e incluso la nieve aparecieron en una gélida tarde que vió la victoria del escalador italiano Guerini y el liderato del granadino Mercado.

PRIMAVERA CLASSIC (7/4/2002)
Primera marcha del calendario catalán de Larga distancia. A pesar de que se preveía una gran participación de nuestro club, la lluvia hizo que solamente tres valientes intentaran completar el recorrido. Pedro Gracia, Albert Arribas y Claudio Montefusco acudieron a la cita. La caída de este último en el descenso del durísimo Montagut (donde fueron tomadas las fotos) hizo que los otros dos socios pudieran completar solo el recorrido corto de la marcha, de 90 kilómetros.

20020407_montpedro 20020407_montefusco 20020407_montarribas

MARCHA DE MARTORELL (21/4/2002)Segunda marcha del calendario catalán de Larga distancia. 276 participantes se presentaron en la salida de Martorell, de los que 7 eran socios de nuestro club. Un día perfecto para la práctica del ciclismo excepto por el ligero viento que sopló en determinados tramos. En el ya clásico recorrido de 152 kilómetros nuestros socios mostraron un espléndido estado de forma, consiguiendo unos tiempos muy inferiores a años anteriores. Hicieron los siguientes tiempos:
1. Pedro Gracia 5 h 40 minutos
2. José María martínez 5 h 40 minutos
3. Jordi Fonollosa 5 h 41 minutos
4. Josep Sayas 5 h 45 minutos
5. Bernardo 5 h 57 minutos
6. José Rodríguez "Cubino" 6 h 07 minutos
7. Andrés Tigero 6 h. 44 minutos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *